Moixeró 7

Acaba de sortir el numero 7 de la  revista MOIXERÓ. Us deixem uns detalls i la contraportada.

 

Volem agrair des d’aqui a totes les persones i especialment els autors que han fet possible que el Moixeró continuï endavant. Miquel Àngel Perez de Gregorio, Leandro Sánchez, Javier Bometón, Luis Rubio-Casas, Josep Ballarà, Rafael Mahiques, Carles Roqué, Santi Gibert, Serge Poumarat, Albert Fernàndez, Miquel Rovira i Oriol Mercadal, a tots ells el nostre agraïment. Igualment a l’Esteve Sais, l’amic que ens ha deixat.

 

Agrair també des d’aquí al parc natural del Cadí-Moixeró i especialment al seu director en Jordi Garcia Petit, per facilitar-nos la tasca de prospecció i estudi, i pel seu suport continu al nostre projecte de completar el catàleg fúngic del parc.

 

moixer_6_contra

Comentaris

admin ha dit:

jjkasdasd